TCC Konsult

gallery/business_group2logo

Din virtuella partner

Vi kan din administration 


Du kanske vill veta vilka du anlitar? 


Linn Johansson har arbetat närmare 10 år med administration och har två kandidatexamina samt en masterexamen i statsvetenskap. Linn har jobbat i kundtjänst, som schemaläggare, trafikledare, arbetat med digitalisering och administrativ utveckling i offentlig sektor, varit ledningsresurs, suttit nämndsekreterare, transkriberat, översatt från spanska, implanterat GDPR i offentlig sektor, förhandlat med företag om personuppgiftsbiträdesavtal och jobbat med content writing… Du hittar nästan ingen administration som hon inte behärskar. Linn talar och skriver dessutom spanska på akademisk nivå. Det finns vid önskemål mer än lysande referenser från tidigare arbetsgivare.
 

Anders har en kandidatexamen i statsvetenskap med internationell inriktning. Anders har bra hand om tekniken och bygger hemsidor som exempelvis denna. Med en internationell erfarenhet och goda researchkunskaper så löser vi tillsammans alla era administrativa behov. 
 

Vad erbjuder vi?

 

När du väljer att anlita oss jobbar vi alltid i team och delar på uppgifterna utifrån kompetens. Du kanske vi ha din hemsida översatt till spanska? Anders ser till att hemsidan håller måttet och Linn övsersätter. Här är det inte Google Translate som gör jobbet!

 

Genom att jobba i team kan vi kvalitetssäkra och garantera dig högsta kvalité på utförda tjänster. Vårt mål är alltid att du ska bli nöjd, känna dig trygg och få den service du behöver. Beroende på vad ditt företag eller din organisation behöver hjälp med kan vi alltid sy ihop ett prisvärt paket.

Vi utgår från ditt behov. När du kontaktar oss specificerar du vad du vill ha hjälp med sen syr vi ihop ett paket som är anpassat till ditt individuella behov. Vi arbetar utifrån devisen ”bättre med kvalité än kvantitet”. Det inbär att vi aldrig tar på oss mer än vi vet att vi kan leverera. 


Varför anlita en virtuell assistent?


Den administrativa bördan varierar och du känner kanske att du inte vill eller kan anställa en administratör på heltid? Då finns vi där, du väljer hur många timmar och vi levererar. Du behöver inte tänka på alla kostnader det innebär att anställa, inga skrivbord och datorer att köpa in eller för den delen mobiltelefoner. Dina kunder kommer tacka dig när du kan hålla priserna nere!

 

 

Vad kan en virtuell assistent hos TCC Konsult göra? Vi kan vara din kundtjänst när du har mycket att göra, skriva reklam och göra de där pilliga PowerPoints du får panik över, gå igenom dina administrativa rutiner och förbättra flöden, analysera att du klarar GDPR-kraven helt enkelt allt som du vill att vi ska göra. Kan vi det inte ser vi till att göra research så du kan få ett bra alternativ, vi tror inte på konkurrens vi tror på samarbete! För att du ska känna dig trygg skriver vi alltid sekretessavtal och personuppgiftsbiträdesavtal om det behövs.